Andrada Paul

Cu numele real de Ramona Paul, interpreta s-a nascut in orasul Vulcan, judetul Hunedoara. Inca de mica a indragit folclorul romanesc, astfel ca de la varsta de 12 ani a inceput sa participe la diverse spectacole organizate.

Ulterior s-a inscris la Universitatea “Spiru Haret”, Facultatea de Muzica, sectia Pedagogie Muzicala, timp in care a avut posibilitatea sa cante si muzica clasica, muzica care o linisteste si o relaxeaza.

Cativa ani mai tarziu l-a intalnit pe cel ce urma sa-i devina sot, Marinica Paul, solist instrumentist la taragot si impreuna, cei doi si-au implinit visele in ceea ce priveste muzica. Pentru ca succesul sa fie total, Dumnezeu i-a binecuvantat cu un baietel.

Interpreta isi aminteste cu nostalgie de una dintre colaborarile de succes pe care a avut-o in vara anului 1995 cu Adrian Paunescu si Cenaclul Flacara pe care il conducea acesta, cand acestia au luat-o cu ei intr-un turneu prin tara.

Printre colaborarile cu posturile de televiziune si radio se numara: EtnoTV, Favorit TV, Hora TV, TV Lugoj, TV Timisoara, TV Sibiu, TV Hunedoara si radio Caransebes, Timisoara, Sibiu si Valea Jiului.

Ca si realizari profesionale a avut 7 albume precum si mai multe selectii. A colaborat cu casele de productie: Audio TM, Profesional audio, General Music, Hobby Music, Costy de la Sighet, etc.